KF 520 műanyag & műanyag-alumínium ablak

KF 520 Internorm ablak

Maximálisan minimalista ablakdesign

Az egyetlen kívül-belül síkban futó, szögletes formavilágú Internorm ablak nagyon keskeny kerettel. Az ablakok egyenes vonalvezetését a hangsúlyos élű alumínium kilincsek is kiemelik. A minimalista design szerelmesei akár eloxált fekete kilincset választhatnak is az antracit ablakbelsőhöz.

Nagy üvegfelületek

Kívülről az ablakon szinte csak a nagy üvegfelület látszik, mivel ennél a modellnél az ablakszárnynak kívül sincsen kerete (azaz üvegszárny kialakítású) és mert az ablaktok három oldalról elvakolható. A fix és a nyíló ablakok megjelenése teljesen megegyező.

Kimagasló biztonság

Az Internorm saját fejlesztésű vasalatának köszönhetően az ablak szinte kiemelhetetlen – mindezt több betörési próba is igazolja. Ez a vasalati rendszer – az ablakgyártás legfrissebb fejlesztésének eredménye- akkora áttörést hozott, mint 60’-as években a bukó-nyíló vasalat. A biztonságot tovább növeli a Secustic kilincs, egy trezor zárral ellátott kilincs, ami a külső oldali felfúrás ellen nyújt védelmet. Biztonsági üveggel RC3 fokozatban is rendelhető – ezeknek a követelményeknek korábban ablak nem tudott megfelelni.


Műszaki jellemzők:

KF 520 metszet
  1. Kiváló, a teljes ablakra (és nem csak az üvegre) vonatkozó hőszigetelési értéke 3-rétegű üvegezéssel (akár Uw = 0,63 W/m²K-ig). Hangszigetelés alapkivitelben kiválónak számító 35 dB, ami fokozható akár 46 dB-ig. (A kívánt érték eléréséhez kérje márkakereskedőink tanácsát!)
  2. Az Internorm szabadalmaztatott üvegezési technológiájának, az ún. I-tec üvegezésnek az előnye, hogy az ablakszárnyba az üveglapok körkörösen be vannak ragasztva, így jobb a hő- és hangszigetelés, sőt nagyobb az ablak stabilitása is.
  3. A kimagasló hőszigeteléshez szükséges a 90 mm-es beépítési mélység és 7 kamrás profil is.
  4. Még több fény a nagyobb üvegfelületen át, ami a keskeny keretnek (kb. 30%-kal keskenyebb a KF 410-hez viszonyítva) és az üvegszárnynak köszönhető.
  5. Az I-tec Secure vasalat az ablak kiemelését szinte lehetetlenné teszi. RC2N biztonsági fokozatot nyújt már alapkivitelben. Ez a fejlesztés konkurencia nélküli az ablakgyártásban és a csak az Internorm KF 520 ablak tartozéka, már alapfelszereltségben.
  6. A külső aluborítás tovább növeli ablakunk élettartamát és stílusos megjelenést kölcsönöz.
I-tec Üvegezés
I-tec Secure


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Megosztás