KF 510 műanyag & műanyag-alumínium ablak

KF-510 teljes ablak

Szögletes designablak

Az Internorm műanyag-alumínium ablakcsaládjának legújabb gyöngyszeme a KF 510 modell. Ez az ablak a modern, szögletes formák kedvelőinek szól, akik azonban nem szeretnék a teljesen minimalista design szigorúságát az ablakokon is viszontlátni. A home pure stílusú ablak belül válaszhatóan fehér vagy antracit szürke, amihez kiválóan illik a szürke árnyalatú alumínium borítások közül akár az ún. umbraszürke, de választhatunk a csillogósabb felületű metálos szürke vagy földszínekből is.

A biztonság érzése

Az Internorm fejlesztőmérnökei ebbe a modellbe is átvették a KF 520 ablaknál megszeretett innovációt: az I-tec Secure biztonsági vasalatot, amivel védett az ablak a kiemeléstől. Ez a megnövelt biztonság különösen fontos lehet a betörők egyik kedvelt célpontjánál, a kevésbé védett egy- vagy kétszárnyú teraszajtóknál.


Műszaki jellemzők:

KF-510 ablak metszete
  1. A KF 510 beépítési mélysége 93 mm, az üvegvastagság 48 mm és elérheti a kiválónak számító akár 46 dB hangszigetelési értéket. (Az önnek szükséges értékek eléréséhez kérje Internorm-márkakereskedője tanácsát!)
  2. A keskeny keret mellett is kimagasló a hőszigetelése.
  3. ECLAZ® prémium bevonat alapkivitelben rajta van az üvegegek, így a három üvegréteg mellett is napfény jut át az ablakon, így fűtve télen a szobákat.
  4. Az Internorm saját fejlesztése, az ún. I-tec Insulation kimagasló hőszigetelést biztosít azzal, hogy a keretbe hézagmentesen kerül be a szigetelő granulátum.
  5. Alapkivitelben rozsdamentes acéllal erősített műanyag tokkal készül, így az ablak merevsége nem változik az évek múlásával sem.
  6. Még több fény a nagyobb üvegfelületen át, ami a keskeny toknak (kb. 30%-kal keskenyebb a KF 410-hez viszonyítva) és az üvegszárnynak köszönhető.
I-tec Üvegezés
I-tec Secure


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Megosztás