KV 440 műanyag/alumínium kapcsolt szárnyú ablak

KV 440 ablak beépített árnyékolással

Tegye az ablakba az árnyékolót!

A KV 440 az Internorm egyetlen olyan műanyag ablaka, amiben benne van az árnyékoló. Ez egy mindent tudó nyílászáró: a kiváló hőszigetelése mellett a hangszigetelése is kiemelkedő, és még árnyékol is. A különleges szerkezetnél az árnyékoló egy plusz külső üvegréteg mögé van beépítve, ami az árnyékolót védi a szennyeződéstől. Igény szerint I-tec szellőztető is rendelhető bele, ami folyamatosan pollenmentes, friss levegőt biztosít. Műszaki tartalma miatt akár passzívházba is alkalmas ablak.

Árnyékoló napelemes működtetéssel

Az árnyékolót három módon is működtethetjük: egyik pl. az Internorm saját fejlesztésével, az ún. I-tec Árnyékolással, azaz napelem generálta árammal mozgatható. A napelemes működéshez nincsen szükség külső áramforrásra, így felújításkor falvésést nem igénylő, kényelmes megoldásként választhatjuk ezt az ablakot. Ráadásul az Internorm ingyenesen letölthető applikációjával, az I-tec SmartWindow-val okos eszközről is irányíthatja az árnyékolókat. Választható a motoros, vagy a kézi működtetésű verzió is.

A KV 440 kizárólag alumínium borítással, síkban futó szárnydesignnal rendelhető. (A képen studio designban, külső nézetként.) A KV 440-ből erkélyajtó is rendelhető.


Műszaki tulajdonságok

KV 440 ablak metszete
  1. Hőszigetelés alapkivitelű 3-rétegű üvegezéssel Uw = 0,78 W/m2K, hangszigetelés 39 dB. Az alapfelszereltségű KV 440 is megfelel a lakásbiztosítások támasztotta követelményeknek, sőt a biztonságot pl. a megfelelő kilincsek kiválasztásával RC2-es biztonsági fokozatig lehet növelni.
  2. Az árnyékolás (alapkivitelben is) üvegek közé van építve, így megspórolhatja az árnyékoló takarításának kellemetlen feladatát.
  3. Síkban futó külső kialakítás, ahol a szárnyon megjelennek a választott design sílusjegyei.
  4. I-tec Üvegezéssel, azaz az üvegek hézagmentesen körbefutó speciális beragasztásával készül, ezáltal nő az ablak stabilitása, hő- és hangszigetelése, betörés elleni védelme és funkcionalitása is javul.
  5. Az I-tec Insulation kimagasló hőszigetelést biztosít azzal, hogy a keretbe hézagmentesen kerül be a szigetelő granulátum
I-tec árnyekolás
I-tec Szellőztetés az Internormtól
I-tec SmartWindow - az okos ablak


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Nézze meg referenciáinkat

Az Internorm nyílászárói elkészült otthonokban.

Megosztás