KS 430 műanyag és műanyag/alumínium emelő-toló ajtó

KS 430 műanyag emelő-toló teraszajtó

Hófehérben vagy színesen

A műanyag ablakok kiegészítőjeként az Internorm kínálatában megtalálja a műanyag, illetve műanyag/alumínium emelő-toló ajtókat is. A kívül-belül hófehér, mindenhová tökéletesen illeszkedő műanyag emelő-toló mellett dönthetünk a műanyag/alu kivitel mellett is, mivel a külső aluborítás nagyobb védelmet jelent az időjárás viszontagságai ellen. Az aluborítás másik előnye, hogy ekkor az ajtónál is következetesen meg tudjuk jeleníteni a ház homlokzatát meghatározó színt. Akár belül is lehet színes az emelőtoló. Belül fóliával adunk színt a ajtónak, mert a profilt anyagában itt sem színezzük minőségi okok miatt. Ez lehet szürke, vagy fa hatású fóliák közül fehér, krémfehér, de akár tölgyfát utánzó dekorfólia is.

Lenyűgöző méretekben

A műanyag emelő-toló ajtónál statikai okokból egy-egy rész (fix vagy nyíló) nem lehet nagyobb mint ca. 3 m széles és 2,8 m magas, így általában 6,5 m szélességig gyártható egy műanyag szerkezet. Ha ez mégsem lenne elég, a fa-alu kombinációnál akár 12 m-ben is gondolkodhatunk!


Műszaki jellemzők:

KS 430 külső metszet
  1. Kiváló hőszigetelő üvegszálas küszöb az optimális hőszigetelés és stabilitás érdekében. A lapos küszöb akadálymentes átjárást biztosít.
  2. Az akár 400 kg-os szárnysúlyt az Internorm számára gyártott, minőségi vasalatok évtizedeken keresztül tökéletesen mozgatnak.
  3. A vastag tok és a körbefutó beragasztással beillesztett hőszigetelő üvegek az ablakokéhoz hasonló, kimagasló hőszigetelést biztosítanak (Uw=0,64 W/m2K). A 43 dB-es hangszigetelés mellett kintről egyáltalán nem hallunk zavaró zajokat.
  4. A 3 mm-es aluborítás színére 10 év garanciát vállal az Internorm.
  5. A hatalmas üvegtáblákon beáradó napfény télen a SolarXPlus bevonatnak köszönhetően jelentősen csökkenti fűtési költségeinket.
    Ausztriában kötelező, nálunk sajnos nem az emelő-tolókban a biztonsági üveg. Előzzük meg gyerekeink sérülését biztonsági üveggel!
  6. Nyílászárókhoz színben és kivitelben passzoló szúnyoghálót és árnyékolást is választhat igény szerint kínálatunkból.


Kérjen ajánlatot az Önhöz legközelebbi márkakereskedőnktől!

Munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Nézze meg referenciáinkat

Internorm nyílászárók elkészült otthonokban

Megosztás