HV 450 fa/alumínium kapcsolt szárnyú ablak

HV 350 fa/alumínium ablak

Az ablak, ami árnyékol is

Gondolta volna, hogy létezik olyan ablak, ami egyben árnyékol, sőt mindezt akár az évszakot és a nap állását figyelembe véve automatikusan? A HV 450 az Internorm egyetlen olyan alufa ablaka, amiben benne van az árnyékoló. Ez úgy lehetséges, hogy a gázzal töltött, hőszigetelő rétegek elé, a külső oldalra kerül egy plusz üvegréteg, ami az előzőekhez egy kallanytúval kapcsolódik. Itt már nincsen gáztöltet, ennek a lényege a nyithatósága: a benne lévő árnyékolóhoz hozzáférünk, ha éppen cserélni szeretnénk, mert meguntuk a színét.

A négy (3+1) üvegrétegnek köszönhetően a kiváló hőszigetelése mellett ennek az ablaknak a hangszigetelése is kiemelkedő. Ráadásul erkélyajtóként is rendelhető (nagyobb nyíláshoz kétszárnyúként is) – de csak bukó/nyíló vagy nyíló kivitelben.

Ha nem szeretné látni a külső árnyékoló fémes csillogását, vagy csak a lamellák egyenkénti takarításától szeretné magát megkímélni, válassza a kapcsolt szárnyú ablakot!

Árnyékolás, ahogy ön szeretné

Ennél a modellnél azt is kiválaszthatja, hogyan szeretné az árnyékolót működtetni: akár automatikusan, egy betanítás után az árnyékoló saját maga felismeri az év-, illetve napszakot és ennek megfelelően mozgatja az árnyékolót önállóan. Az Internorm ingyenesen letölthető applikációjával, az I-tec SmartWindow-val okos eszközről is irányíthatja az árnyékolókat. De választhatja a hagyományos motoros, vagy a kézi működtetésű verziót is.


Műszaki jellemzők:

HV 350 fa-alu ablak metszete
  1. Hőszigetelés 3+1 rétegű üvegezéssel Uw = 0,60-ig W/m2K, hangszigetelés 47 dB-ig. A biztonságot RC2-es biztonsági fokozatig lehet növelni. (A kívánt érték eléréséhez kérje márkakereskedőink tanácsát!)
  2. Az árnyékolás (alapkivitelben is) üvegek közé van építve, így megspórolhatja az árnyékoló takarításának kellemetlen feladatát. A külső üvegréteg nyitható, így az árnyékoló szerelhető, cserélhető.
  3. Síkban futó külső kialakítás, ahol a szárnyon megjelennek a választott design sílusjegyei. A teljesen minimalista stílustól a lekerekített vonalvezetésig négyféle verzióból választhat.
  4. I-tec Üvegezéssel, azaz az üvegek hézagmentesen körbefutó speciális beragasztásával készül, ezáltal nő az ablak stabilitása, hő- és hangszigetelése, betörés elleni védelme és funkcionalitása is javul.
  5. Az ablakot kívülről aluborítás védi, ezzel a megoldással megkíméli magát az ablakfestéstől. Az alumínium színének kiválasztásához a teljes RAL színskála rendelkezésére áll, de mind saját feljesztésű színeink, mind fa hatású alumíniumaink közül is választhat.
I-tec Üvegezés
I-tec árnyekolás


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Nézze meg referenciáinkat

Internorm nyílászárók elkészült otthonokban

Megosztás