HF 410 fa/alumínium ablak

HF 410 - egy darabka természet

Egy darabka természet

A HF 410 ablak egy olyan műszaki Internorm-újítást rejt, ahol az új technológia a kiemelkedő minőséget és a természetes szépséget állítja a középpontba. A szabadalom lényege, hogy az ablak közepébe vékony, ragasztott farétegeket építünk be (ld. I-tec Core). Ez a mag lényegesen jobban ellenáll a nedvességnek, nagyobb teherbírású és szilárdabb is. Ez a gyártástechnológia teszi lehetővé, hogy a belső látszó fa felületen olyan nemes faanyagok is megjelenhetnek mint tölgy, kőris vagy éppen diófa.

Bútorok és ablakok anyagának tökéletes összhangja

Otthonunk kialakításakor harmóniára törekszünk. A domináló színvilág kiválasztása mellett törekszünk a bútorok, padló anyagát és színét is összhangba hozni. Az Internorm HF 410 faanyag-választékában megtalálja azt az ablakot, amit az enteriőrhöz stílusban, hangulatban megálmodott.

Minden ablak négyféle designban – a szögletestől a lekerekített vonalvezetésűig– rendelhető. HF 410-ből erkélyajtó és emelő-toló ajtó, sőt bejárati ajtó is rendelhető.


Műszaki jellemzők:

HF 410 metszet
  1. Az I-tec Core nagyobb méretű ablakoknál is kifogástalan működést garantál.
  2. A belső oldalon nemcsak színt, de fafajtát is lehet választani a világos kőristől a tölgyön át a sötétebb árnyalatú dióig.
  3. A keskeny profil modern megjelenést kölcsönöz.
  4. Fa, termohab és külső alumíniumborítás együttese a tökéletes hőszigetelés biztosítására.
  5. A fát a háromszoros gumitömítés védi a nedvességtől.
  6. A külső alumíniumborítás miatt a fa ablakok is gondozásmentesek (nem kell festeni).
I-tec Core


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Megosztás