Műanyag erkélyajtók: KF sorozat

Modern, műanyag erkélyajtó

Ki mondta, hogy egy erkélyajtó nem lehet modern?!

A hagyományos erkélyajtó tulajdonképpen egy földig futó, nagyobb méretű ablak, ami azzal az előnnyel jár, hogy az ablakoknál kiválasztott designban rendelhető az erkélyajtó is. Rendelkezik mindazokkal a műszaki jellemzőkkel, amit a műanyag ablakoknál megszerettünk.

Egy nyíló,  egyszárnyú erkélyajtó javasolt mérete 80-110 cm között van. Ha a lehető legnagyobb üvegfelületre vágyunk, az erkélyajtót kombinálhatjuk fix résszel vagy akár egy emelő-toló ajtóval is. Érdemes végiggondolni, hogyan szeretnénk használni otthonunk ezen részét: vajon csak a kilátás miatt vágyunk a nagy üvegekre, vagy ezen keresztül szeretnénk úgymond megnyitni a házat?

Klasszikusok a 21. században

Nagyobb felületek megnyitására remek megoldás lehet a kétszárnyú erkélyajtó. Ezzel maximum 2-2,2 m-es nyílást tudunk biztosítani – ennél a kivitelnél a teljes nyílásszélesség átjárható, így például költözéskor könnyen be tudunk vinni nagyobb bútorokat is. A lakótér berendezésnél vegyük számításba, hogy az ajtó befelé nyílik, helyet kell neki biztosítani, de megfelelő vasalattal 180 fokban is nyitható. Arra is van mód egyes modelleknél, hogy az ajtó kifelé nyíljon. Az alacsony küszöb kényelmes használatot biztosít, de igény szerint magasított küszöbbel (szaknyelven tokküszöbbel) is választható.

Akár kapcsolt szárnyú ablakba, azaz ablakba, ajtóba épített árnyékolással is rendelhető.

Klasszikus Internorm erkélyajtó


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Nézze meg referenciáinkat

Internorm nyílászárók elkészült otthonokban

Megosztás