HS 330 fa/alumínium emelő-toló ajtó

HS 330 emeló-toló ajtó

Kint és bent

Tágas, világos terek, télen-nyáron beáradó napsütés, vagy éppen a terasszal összenyitható trendi nappali – máris remek programok sora jelenik meg előttünk, amelyekben a modern teraszajtók észrevétlenül játszanak Oscar-díjas mellékszerepet.
Alapszabályként elmondhatjuk, hogy az impozáns emelő-toló ajtókhoz minimum 2,5-3 méter széles nyílás szükséges. Az emelő-toló ajtót ennél a méretnél két egyforma méretű részből alakítjuk ki: a fixre toljuk rá a mozgó részt, ettől lesz igen helytakarékos és elegáns ez a kivitel. Nagyobb helyeknél (pl. 6 méteres nyílásnál) tovább növelhető a nyitható rész mérete például azzal, hogy középen kétfelé tolható ajtót tervezünk be. Kereskedőink 15 éves tapasztalattal készséggel állnak rendelkezésükre a megfelelő kivitel megtalálásában!
Az elegáns megjelenést a lapos küszöb tovább fokozza, itt kényelmesen kitolhatjuk a teraszra a grillezéshez szükségeseket. A speciálisan erre fejlesztett, vissza nem csapódó kilincsek biztonságossá és könnyűvé teszik a több száz kilót képviselő ajtók mozgatását is.

Világos kőristől a diófáig

Egyedi igényeinket nem csak a külső-belső szín meghatározásával, hanem a fafajta kiválasztásával is érvényre juttathatjuk. Az ablakoknál kiválasztott fenyő (HF 310), vagy éppen kőris, tölgy és dió (HF 410) alapanyagok közül választhatunk, így biztosítva teljes összhangot bútorainkkal és a padlóval is.


Műszaki jellemzők:

HS 330 emelő-toló ajtó metszete
  1. Kiváló hőszigetelő üvegszálas küszöb az optimális hőszigetelés és stabilitás érdekében. A lapos küszöb akadálymentes átjárást biztosít.
  2. A tökéletes működésről az Internorm számára gyártott, minőségi vasalatok gondoskodnak.
  3. A vastag tok és a körbefutó beragasztással beillesztett hőszigetelő üvegek az ablakokéhoz hasonló, kimagasló hőszigetelést biztosítanak (Uw=0,73 W/m2K).
  4. A designkedvelők is értékelik azt a műszaki megoldást, hogy az emelő toló fix részének nincsen még egy belső tokja, így szebb és a még nagyobb üvegen keresztül nagyobb világosságot élvezhetünk.
  5. A hatalmas üvegtáblákon beáradó napfény télen a SolarXPlus bevonatnak köszönhetően jelentősen csökkenti fűtési költségeinket. Ausztriában kötelező, nálunk sajnos nem az emelő-tolókban a biztonsági üveg. Előzzük meg gyerekeink sérülését biztonsági üveggel!
  6. (+1) Rovarmentes hétköznapokat az emelőtolóval összeépíthető toló szúnyoghálóval biztosíthatunk magunknak.


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Nézze meg referenciáinkat

Internorm nyílászárók elkészült otthonokban

Megosztás