Keresés igény szerint

látogassa meg új bemutatótermünket!

Üvegek

Tiszta üvegek – tiszta kilátás

Az üveggyártás folyamán a szigetelőüvegeket a különböző ablaktípusokhoz igazítják. Az üveg minőségét az élettartam mellet a hő- és hangszigetelési értékek határozzák meg.

A fűtési költség megtakarítását az üvegfelületre hajszálvékonyan felvitt nemesfém bevonatok és az üveglapok közé fújt nemesgázok (argon vagy kripton) eredményezik. Az eltérő hőszigetelési értékek (Ug) a különböző bevonatokból és nemesgázokból adódnak. A rosszul szigetelő keretterületen a páraképződés csökkentésére az üvegek közötti távtartó alumínium helyett készülhet rozsdamentes acélból is. Az eredmény: kevesebb párásodás, kevesebb épületkár, kevesebb penészképzõdés.

Az öntisztuló üveg egy nemes bevonattal érhető el, melyet az üveg külső oldalára tartósan ráégetnek, ami így az UV sugarakat magába szívja, és egy kémiai reakciót indít el. A technológiának köszönhetően csak nappali fényre és esőre van szükség az öntisztuláshoz.

üvegek

különböző hőszigetelő üvegek az álmai ablakához

üveg távtartó

üveg távtartó - alumíniumból vagy nemesacélhoz a jobb hőszigetelésért

öntisztuló üveg

öntisztuló üveg - az ablakon található szennyeződés az eső és a napfény hatására tűnik el

SOLAR ÜVEGEK

Több fény – több csillogás – jobb hőszigetelés!
Az Internorm 3-rétegű SOLAR üveg a hőszigetelő speciális SOLAR bevonat és az extrafehér floatüveg kitűnő kombinációja. A 3-rétegű hőszigetelt üveg extrém magas hőszigetelési értékkel rendelkezik, ezen kívül olyan összenergia-átbocsétési tényezővel (g-érték) bír, amely eddig csak 2-rétegű üvegezéssel volt elérhető. Az Ug és a g-érték ilyen rendkívüli aránya miatt az üveg megfelel a Solar építkezési előírásoknak. Különösen a hideg évszakokban érezhetőek az előnyei, már a gyenge napsugárzást is optimálisan kihasználja és az így nyert hőt benntartja a házban. Ez a magas g értéknek köszönhető, amely kedvezőtlen fekvés vagy nem déli üvegezés esetén is maximalizálja a passzív napenergiából nyert hőt.

Optimális napenergia nyereség
A 3-rétegű SOLAR üvegnél az összenergia-átbocsátás 20%-kal magasabb, mint a hagyományos standard 3-rétegű üvegezésnél. Az energianyereség is 20 % a standard 3-rétegű üvegezéshez viszonyítva.

Ajánlatot kérek

a legközelebbi márkakereskedéstől.

Időpontot foglalok

a budaörsi központi bemutatóterembe.