KF 500 műanyag & műanyag/alumínium ablak

KF-500 Az internorm legjobb ablaka

A 21. század ablaka

A műanyag ablakok konkurencia nélküli csúcsterméke az Internorm KF 500 ablaka. Európában piacvezető osztrák gyártóként ebbe az ablakba sűrítettük 85 év gyártási tapasztalatát: a kuriózumnak számító láthatatlan vasalat egyrészt forradalmi műszaki újdonság, másrészt ettől a KF 500 ablak igazi dizájntermékké válik.

Betörésbiztos

Az Internorm saját fejlesztésű vasalatának köszönhetően az ablak szinte kiemelhetetlen – mindezt több betörési próba is igazolja.  Ez a vasalati rendszer – az ablakgyártás legfrissebb fejlesztésének eredménye – akkora áttörést hozott, mint 60’-as években a bukó-nyíló vasalat.

A biztonságot tovább növeli a Secustic kilincs, egy trezor zárral ellátott kilincs, ami a külső oldali felfúrás ellen nyújt védelmet.

A KF 500 ablakok studio és home pure designban, igény szerint I-tec Szellőztetővel rendelhetőek.

Ebből a modellből az ablakkal teljesen azonos kinézetű erkélyajtó is rendelhető.


Műszaki jellemzők:

KF 500 ablak metszete
  1. Az ablak kiemelkedő hőszigetelése a kitűnő hőszigetelő termohabnak, a 90 mm-es tokvastagságnak és az alapkivitelű 3-rétegű üvegezésnek együtt köszönhető. A KF 500 teljes ablakra (és nem csak az üvegre) vonatkozó hőszigetelési értéke alapkivitelben Uw = 0,69 W/m²K, különleges üvegezéssel pedig teljesíti a Uw = 0,61 W/m²K értéket és elérheti a kiválónak számító akár 46 dB hangszigetelési értéket. (Az önnek szükséges legjobb értékek eléréséhez konzultáljon Internorm-kereskedőpartnerével!)
  2. Az Internorm szabadalmaztatott üvegezési technológiájának köszönhetően az üvegek kinyomása nem lehetséges, mivel az üveget körben beragasztjuk a keretbe. RC2N-es biztonságot nyújt alapkivitelben.
  3. Az üvegszárny nagyobb üvegfelületével még több napfényről gondoskodik.
  4. Az ablak légies megjelenését a (KF 410-hez viszonyított) 30%-kal keskenyebb tokprofil biztosítja.
I-tec Vasalat
I-tec Üvegezés
I-tec Szellőztetés az Internormtól


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Nézze meg referenciáinkat

Internorm nyílászáróik elkészült otthonokban