Termékek


Műanyag és műanyag/alumínium ablak


Műanyag és műanyag/alumínium ablakok az Internormtól

Műanyag, alumínium, ablak

A műanyag, mint alapanyag modern, korszerű, mérettartó és teljes mértékben homogén, ezért ideális alapanyaga a nyílászárók jelentős részének.

Az Internormnál a műanyag profilt is saját magunk készítjük, így biztosítjuk a magas minőséget már az alapanyagnál.

Minőségi okok miatt nem színezzük a profilt, hanem belülről dekorfóliával adunk színt az ablakoknak. Ilyenkor kívülről aluborítás kerül az ablakra, mivel a fólia nem bírja 1-2 évnél tovább az időjárási viszontagságokat, az alumínium azonban több évtizeden át megtartja ablakunk szépségét.


Fa/alumínium ablakok


Fa ablakok az internormtól

Fa, műanyag,  ablak

Az építészetben régóta bevált a fa, mint sok fontos, funkcionális, illetve esztétikai célokat szolgáló építőelem alapanyaga.

Természetes, melegséget és otthonosságot sugároz. Arról, hogy kívülről se látsszanak meg rajta az évek, itt is a külső alumínium borítás gondoskodik, mely ugyanabból a kínálatból választható, mint a műanyag ablakoknál.

Emiatt akár a műanyagokkal vegyesen is lehet használni egy házon belül az Internorm termékeket, kívülről mégis teljesen egyformán nézhetnek ki.


Teraszajtók


teraszajtók az Internormtól

Teraszajtó megoldások

A nappalit, mint otthonunk fontos központi részét fényben úszó, a kerttel közvetlen kapcsolatot biztosító helyiségként képzeljük el, ahol jó beszélgetni, enni-inni, megpihenni a hétköznapok rohanásában. Ennek megvalósítására a hagyományos erkélyajtótól kezdve az emelő-toló ajtóig több megoldás is választható, melyek közül érdemes megfontoltan, valamilyen esetleg múló divatirányzat helyett a saját, hosszú távon várható igényeink alapján dönteni.

Mivel a teraszkialakításoknál a falak feladatát az üvegek veszik át, az Internomnál tudjuk, hogy az elsődleges a kiváló hőszigetelés. A nagy üvegfelületek a déli, illetve dél-nyugati oldalon energianyereséget is biztosíthatnak. Szerkezeti elemről lévén szó, évtizedekig a kiválasztott ajtót fogjuk használni nap mint nap, így különösen fontos a minőség.

Megosztás