Internorm árak

Mivel nincsenek általános listaáraink, így minden termékre az adott leterheltségnek, beszerzési áraknak stb. megfelelően kapja meg a kereskedő az adott időszakra érvényes beszerzési árát. Erre az összegre kerül rá az Internorm által javasolt haszonkulcs. Ebből következően lehet eltérés az árakban. Csodákra azonban nem lehet számítani: az ajánlatok összességében (azaz a termékek ára és a beépítési ár) hasonlóak lesznek.
Az ablakvásárlás komoly döntés. Hisszük, hogy ön is megfontoltan, hosszú távra szeretne jó döntést hozni. Ehhez pedig az a ca. egy órás időráfordítás, amit az ajánlatunk prezentálására kérünk öntől, biztos befektetés lesz.
Ökölszabályként elmondhatjuk, hogy a fehér műanyag termékeinknek legkedvezőbb az ára. Ha erre a műanyag ablakra külső alumínium borítást szeretnénk, és/vagy esetleg belső fóliát is, akkor a fehér, kívül-belül műanyag ablaknál 20-25 %-kal lesz drágább ez a kivitel. Fa/alu ablakok esetében az ár a fehér műanyag ablak árának körülbelül másfélszerese lesz. Nem tévedhetünk nagyot, ha a teljes építési költség ca. 10 %-t szánjuk az ablakokra és emelő-toló ajtókra, ha fehér műanyag megoldásban gondolkodunk. Ha mindezt fából szeretnénk (külső alumínium borítással), akkor a tervezett ház teljes bekerülési költségének a 20-25 %-t kell a nyílászárókra szánnunk.
Egyfelől termékeink egyedi megrendelés után kerülnek gyártásra, azaz a méret, az anyag, a szín, az aluborítás és még nagyon sok, az árat befolyásoló tényező alapján határozza meg az árat egy központi automata rendszer. Másfelől értékesítési politikánk alapja, hogy ügyfeleink igényeit alaposan megismerve, közösen a legjobb megoldásnak talált termékre adunk árat.