Ajánlatkérés

Kérjük, ismételten vegye fel a kapcsolatot az adott kereskedőpartnerünkkel! Ha tőle továbbra sem kap választ, kérdésével, észrevételeivel hozzánk, az Internorm Ablak Kft-hez mint a gyártó kirendeltségéhez fordulhat akár telefonon, akár írásban.
Mivel a márkakereskedőink készítik az ajánlatot, ez nagyban függ az adott időszaki leterheltségüktől. Elvárható, hogy egy-két napon belül megtörténjen önnel a kapcsolatfelvétel és egy héten belül elkészüljön az ajánlat.
Egyfelől szeretnénk feltérképezni az ön pontos igényeit: a műszaki elvárásait, az ízlését (pl. az általunk négyféle designverzióban gyártott, műszakilag azonos termékünk közül önnek melyik tetszik a leginkább?), az egyéb, például a biztonságról alkotott elképzeléseit. Másfelől vannak olyan kérdések, amik egy gyakorlatlan építkezőben elsőre fel sem merülnek, de az ajánlat készítéséhez feltétlenül szükségesek. Sok esetben a bemutatóteremben nézelődve találunk olyan megoldást, ami az interneten olvasgatva nem tűnt megfelelőnek, de élőben látva megtetszik. És akkor még nem is beszéltünk a színek néha zavarba ejtően széles választékáról!