Ajándék árnyékoló bármilyen kapcsolt szárnyú ablakba

FELÚJÍTÁS UTÁN
NAGYOBB TÉR, TÖBB FÉNY, DUPLA ÖRÖM!

Cserélje ki meglévő ablakait és élvezze ennek előnyeit!

Válasszon akár fa/alu, akár műanyag/alu kapcsolt szárnyú ablakcsaládunkból, ahol az ablakban benne van már az árnyékoló! Most a 2020. november 30-ig* leadott megrendeléseknél az ablakokba ajándékba adjuk az árnyékolást**!

Ajándék árnyékolás kapcsolt szárnyú ablakhoz
Internorm HV350

EGY ABLAK. NÉGY ELŐNY.
VÉDELEM ÉS VÉDETTSÉG KAPCSOLÓDÁSA

1. ÁRNYÉKOLÁS

Az ön kezében a döntés, hogy reluxát, pliszét vagy Duette®-t választ. Az árnyékoló az üvegek között található, így nem szükséges semmilyen építési előkészület. A reluxa zárt állapotban kiváló árnyékoló, a lamellák állításával pontosan adagolhatja a napfény bejutását.

2. HANGSZIGETELÉS

Különösen nagyforgalmú utak mellett fontos a jól hangszigetelő ablak. És éppen ebben nyújtanak kimagaslót az Internorm-ablakok: a KV 440 hangszigetelési értéke elérheti a 45 dB-t, a KV 350-é a 44 dB-t, a HV 350-é pedig akár a 47 dB-es értéket is.

3. BELÁTÁS ELLENI VÉDELEM

A reluxával és a pliszével megvédjük önt a kéretlen pillantásoktól. A Duette® kiváló belátás elleni védelmet nyújt. Ennek a dupla pliszének az alumínium rétege szinte egyáltalán nem engedi át fényt, így tökéletesen sötétít.

4. HŐSZIGETELÉS

Az ablakkeretbe épített szigetelés kiváló U-értékeket biztosít. A KV 440 műanyag/alu kapcsolt szárnyú ablak elérheti akár a 0,64 W/(m²K) értéket, míg a KV 350 akár a 0,79 W/(m²K) értéket. A HV 350 fa/alu ablak pedig egészen 0,60 W/(m²K) értékig
szigetel.

*Az akció kizárólag magán ügyfelekre vonatkozik, és az Internorm HV450, KV350 és KV440 ablakaira érvényes. Az akció más akcióval nem vonható össze.

**Duett, pliszé vagy reluxa választható tetszőlege színben az Internorm választékából ajándék árnyékolásként. Részletekért keresse Internorm-márkakereskedőjét!


Kérjen személyre szabott árajánlatotBeleegyezem, hogy az űrlapon keresztül küldött adataimat az Internorm Ablak Kft. a beépítés helyéhez legközelebbi kereskedő partnerének átadja, ajánlatkészítés céljából.