Ajándék aluborítás minden ablakunkhoz

VIGYEN TÖBB SZÍNT AZ ÉLETÉBE!

Az Internorm fa/alu és műanyag/alu ablakai kiemelkedő műszaki tulajdonságaik – mint például a hő- és hangszigetelés – mellett egyedi kial a kí tásukkal hódítanak.

Találja meg külső alumíniumborításaink különleges színválasztékából otthona stílusához leginkább illő színt! Az aluborítás időjárásálló, gondozásmentes és különlegesen stabil – és ez csak néhány sok előnye közül.

Rendeljen Internorm ablakot, teraszajtót 2019.11.30-ig és ezekre az ablakokra, teraszajtókra ajándékba adjuk a külső alumíniumborítást! Az akció a standard színekre vonatkozik és más akcióval nem vonható össze. A standard színekről érdeklődjön Internorm-márkakereskedőjénél!

Internorm aluborítás - egységes nyílászárók

MIÉRT ÉRDEMES KÜLSŐ ALUBORÍTÁSOS ABLAKOT VÁLASZTANI?

KF410 Internorm ablak aluborítással
  • Csúcsminőségű: időjárásállósága mellett egyedi homlokzati designt biztosít a háznak
  • Esztétikus: a házon egységes külső megjelenést biztosít
  • 100% időtálló: nem vetemedik és nem kell festeni, jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak
  • Tökéletesen kombinálható: a házon belül minden helyiségben igényei szerint választhat a műanyag vagy a fa között – a külső megjelenés mindkét anyagú ablak esetén ugyanaz lesz.

VÁLTSON MAGASABB KOMFORTFOKOZATRA!

Az Internorm ablakok kiváló hő- és hangszigetelésükkel biztosítják, hogy otthon igazán komfortosan érezzük magunkat. Az ablakok precízen zárnak, évek múltán is tökéletesen működnek. A kinti zajokat és a hideget kint tartják.

A négyféle designkialakításban rendelhető ablakok mellé ugyanabban a stílusban emelő-toló ajtókat és bejárati ajtókat is választhat.

* Az akció részleteiért keresse fel Internorm-márkakereskedőjét!


Kérjen személyre szabott árajánlatotBeleegyezem, hogy az űrlapon keresztül küldött adataimat az Internorm Ablak Kft. a beépítés helyéhez legközelebbi kereskedő partnerének átadja, ajánlatkészítés céljából.