Tavaszi akció június 15-ig: aluborítás ajándékba

Minden évben a tavaszi építkezési szezonra újdonságokkal és akcióval készülünk. Nem volt ez az idén sem másként. A koronavírus okozta nemzetközi vészhelyzet azonban megnehezíti, hogy új termékeinket a bemutatótermeinkben ismertessük meg önökkel. Mindeközben az akció meghirdetésekor minden erőnkkel azon vagyunk, hogy Ausztriában a gyárainkban fenntartsuk a termelést, így segítve a gazdaság működését.

Bízunk benne, hogy összefogva, hamarosan életünk visszazökken a megszokott kerékvágásba és ön is folytathatja építési terveit. Valljuk, hogy márkakereskedőink igazi tanácsadók, akik végigkísérik ügyfeleiket az ablakválasztás felelősségteljes döntési folyamatán. Ezt most márkakereskedőink igyekeznek az online kapcsolattartás eszközeivel megoldani, és ez bizony hosszabb döntési folyamatot eredményezhet.

Így mi azzal is segítjük önöket, hogy már az akció kezdetén a korábbiakhoz képest hosszabb időtartamot adunk a megrendelésre. Akciónk keretében a 2020. április 1-június 15. között* leadott megrendeléseknél ablakaira és teraszajtajaira a külső alumínium borítást** ajándékba kapja mind fa/alu, mind műanyag/alu termékcsaládunknál!

* Az akciós időtartam 2020. április1-május 15. között szól, amit az Internorm meghosszabbít a rendkívüli helyzetre tekintettel június 15-ig.

**Az akció a standard színekre vonatkozik. Ezekről a színekről érdeklődjön Internorm-márkakereskedőjénél! (A bejárati ajtóra az akció nem vonatkozik).

Tavaszi Internorm akció 2020

MIÉRT ÉRDEMES KÜLSŐ ALUBORÍTÁSOS ABLAKOT VÁLASZTANI?

KF410 Internorm ablak aluborítással
  • Csúcsminőségű: időjárásállósága mellett egyedi homlokzati designt biztosít a háznak
  • Esztétikus: a házon egységes külső megjelenést biztosít
  • 100% időtálló: nem vetemedik és nem kell festeni, jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak
  • Tökéletesen kombinálható: a házon belül minden helyiségben igényei szerint választhat a műanyag vagy a fa között – a külső megjelenés mindkét anyagú ablak esetén ugyanaz lesz.

VÁLTSON MAGASABB KOMFORTFOKOZATRA!

Az Internorm ablakok kiváló hő- és hangszigetelésükkel biztosítják, hogy otthon igazán komfortosan érezzük magunkat. Az ablakok precízen zárnak, évek múltán is tökéletesen működnek. A kinti zajokat és a hideget kint tartják.

A négyféle designkialakításban rendelhető ablakok mellé ugyanabban a stílusban emelő-toló ajtókat és bejárati ajtókat is választhat.


Kérjen személyre szabott árajánlatotBeleegyezem, hogy az űrlapon keresztül küldött adataimat az Internorm Ablak Kft. a beépítés helyéhez legközelebbi kereskedő partnerének átadja, ajánlatkészítés céljából.