Ajándék árnyékoló bármilyen kapcsolt szárnyú ablakba

NAGYOBB TÉR, TÖBB FÉNY, DUPLA ÖRÖM!*

Cserélje ki meglévő ablakait Internorm kapcsolt szárnyú ablakra 2019. 11. 30-ig és élvezze ennek előnyeit! Az árnyékoló az üvegek között található, így nem kell redőnydobozt szerelni.

A reluxa zárt állapotban tökéletesen árnyékol. A lamellák állításával a bejutó fény mennyiségét pontosan szabályozhatja. Ezáltal a belső terei szép világosak maradnak, a vakító napfény és a hőség nem jut be. A reluxa kiválóan alkalmas a szobák árnyékolására.

* Az akció a KV 440, KV 350 és HV 350 ablakrendszerekre vonatkozik, és a 2019. szeptember 16. – november 30. között, magánügyfelek által leadott rendelésekre érvényes. Más akcióval nem vonható össze.

Hálószoba beépített árnyékolós ablakkal
Internorm HV350

EGY ABLAK. NÉGY ELŐNY.
VÉDELEM ÉS VÉDETTSÉG KAPCSOLÓDÁSA

1. ÁRNYÉKOLÁS

Az ön kezében a döntés, hogy reluxát, pliszét vagy Duette®-t választ. Az árnyékoló az üvegek között található, így nem szükséges semmilyen építési előkészület. A reluxa zárt állapotban kiváló árnyékoló, a lamellák állításával pontosan adagolhatja a napfény bejutását.

2. HANGSZIGETELÉS

Különösen nagyforgalmú utak mellett fontos a jól hangszigetelő ablak. És éppen ebben nyújtanak kimagaslót az Internorm-ablakok: a KV 440 hangszigetelési értéke elérheti a 45 dB-t, a KV 350-é a 44 dB-t, a HV 350-é pedig akár a 47 dB-es értéket is.

3. BELÁTÁS ELLENI VÉDELEM

A reluxával és a pliszével megvédjük önt a kéretlen pillantásoktól. A Duette® kiváló belátás elleni védelmet nyújt. Ennek a dupla pliszének az alumínium rétege szinte egyáltalán nem engedi át fényt, így tökéletesen sötétít.

4. HŐSZIGETELÉS

Az ablakkeretbe épített szigetelés kiváló U-értékeket biztosít. A KV 440 műanyag/alu kapcsolt szárnyú ablak elérheti akár a 0,64 W/(m²K) értéket, míg a KV 350 akár a 0,79 W/(m²K) értéket. A HV 350 fa/alu ablak pedig egészen 0,60 W/(m²K) értékig
szigetel.


Kérjen személyre szabott árajánlatotBeleegyezem, hogy az űrlapon keresztül küldött adataimat az Internorm Ablak Kft. a beépítés helyéhez legközelebbi kereskedő partnerének átadja, ajánlatkészítés céljából.