Ablakok 4-féle designban

Ablakok 4-féle designban

Az ablak design gyönyörködtet

Az önmegvalósítás egyik legszebb formája a családi ház építése. A legmegfelelőbb műszaki megoldás is akkor tesz bennünket boldoggá, amikor egy Internorm ablakot látva megállapítjuk: szép.  Hogy a legapróbb részlet is megfeleljen a megálmodottnak, azonos műszaki tulajdonságú termékeinket négyféle stílusban alkottuk meg.

Tervezési fázisban hosszasan elmélkedünk, milyen legyen a ház külseje, képeket gyűjtünk a nekünk tetsző megoldásokról, utánajárunk a legmegfelelőbb műszaki megoldásoknak. Az elsők között kell döntenünk például az ablakok méretéről, számáról, kialakításáról. Tisztában kell lennünk azzal is, milyen következményei vannak annak, amikor egy fal helyére ablakot/üvegfelületet választunk. Mi az Internormnál nem csak a műszaki kiválóságban hiszünk. Valljuk, hogy a legmegfelelőbb műszaki megoldás is csak akkor tesz bennünket boldoggá, amikor egy-egy Internorm ablak kipróbálásakor párunkkal, családunkkal teljes egyetértésben megállapítjuk: szép. És hogy mi a szép? Azt döntse el mindenki saját maga! Ezért alkottunk meg azonos műszaki kiválóságú termékeinket négyféle stílusban is.

KF 500 ablakok

Studio

A studio ablakok a letisztult formavilágú, minimalista otthonokba illenek. A nagy felületű üvegek, emelő-toló ajtók és üvegsarok kialakítások kombinálásával Ön megvalósítja levegős, napsütötte nagy terekkel rendelkező otthont.

A kívülről síkban futó ablakok kiemelik a hangsúlyos éleket.

A kilincseknél is megjelenik a szögletes vonalvezetés

A bejárati kialakítás is teljes mértékben stílushű.

Home pure

A home pure ablakok továbbviszik a studio design szögletes stílusát, azonban a külső rész már egy ún. lépcsős kialakításra vált át. A belső vonalvezetés a studionál megismertek szerinti. Színekben a szürke dominanciája mellett a külső alumínium földszínű árnyalatai uralkodnak.

Home soft

Ahogy a Soft „S” betűje, úgy kanyarodik a design ennél a verziónál. A kívül-belül lekerekített szárnykialakítást a kilincsek íve is követi. A külső „lépcsős” kialakítás is lekerekítetté szelídül. Ennél a stílusnál megjelennek az osztott ablakok.

Ambiente

A vidéki hangulat megteremtői ennek a stílusnak az ablakai. A gyakran zsalugáterrel párosított ablakokra a különleges ívelt forma  jellemző, többnyire réz kilincsekkel. A barna és árnyalatai a legkedveltebb színek itt. A fa vagy fa hatású belső megjelenés határozzák meg ezt a stílust.

***

Még több érdekes és hasznos bejegyzés az Internorm ablakokról:

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük