Ablak a világra: luxus és innováció az építkezésben!

Internorm: luxus és innováció

Ablak a világra: luxus és innováció az építkezésben!

Mitől lesz luxus az ablak?

Amikor úgy döntünk, hogy egy új otthon, vagy akár egy jó befektetés reményében házat építünk, temérdek szempontot számításba kell venni. Akár első, akár gyakorlott házépítők vagyunk, különböző preferenciák alapján határozzuk meg vágyainkat, terveinket, figyelembe véve az adottságokat, lehetőségeket, melyek keretén belül próbáljuk kihozni a maximumot.

Az építkezésnek nincs olyan része, ami kevésbé fontos vagy elhanyagolható lenne, hiszen új otthonunknak a pincétől a padlásig, az Internorm esetében pedig az ajtótól az ablakig tökéletesnek kell lennie.

100%-ban osztrák cégként mi ebben hiszünk, melyben nem ismerünk kompromisszumot. Az építőipari lehetőségek megannyi innovációs megoldást biztosítanak a megrendelő számára, és hisszük vagy sem, a luxus, mint prémium kategória, napjainkban már az ablak-, és ajtógyártás terén is kiemelkedő igényt jelent az arra nyitott építkezők számára. De nézzük, vajon mitől lesz luxus egy ablak?!

1. HÁZHOZ AZ ABLAKOT!

A minőségi ablakgyártás személyre szabott. Az Internorm nyílászárói teljes mértékben az ügyfél igényeihez készülnek alapanyagban, funkcióban, méretben, színben és designban. Mint ahogy a luxus kategóriát képviselő egyedi termékek, úgy az Internorm esetében az ablakgyártás sem favágó munka – még ha az alapanyagokat kizárólag ökológiai gazdálkodásból is szerezzük be -, hiszen minden esetben a megrendelő igényeinek megfelelően, a ház terveihez igazítva, a különböző helyiségek funkcióit figyelembe véve készülnek el és kerülnek beépítésre.

Internorm ablakok a ház sítlusához szabvaLegyen az keret nélküli ablak, síkban futó, vagy éppen hangsúlyos élű keret, az ablakokat kiváló betörés elleni védelemmel, hő és hangszigeteléssel látjuk el, óriási hangsúlyt fektetve a legapróbb részletek kidolgozására, és a kiegészítő elemek – vasalatok, designer záróelemek – komplex elérhetőségére.

2. SZELLŐZÉS – ABLAKNYITÁS NÉLKÜL

A friss levegő lételem, így nem is kérdés, hogy évszaktól függetlenül naponta többször gondoskodunk otthonunk friss levegőjéről. A hagyományos ablaknyitást prémium kategóriában már felváltotta a kontrollált lakótér szellőzés, melyek hiába mérik a levegő nedvességét és a helyiség CO2 tartalmát, nem tudnak különbséget tenni a lakótér különböző helyiségei között.

I-tec innovatív szellőztetés
I-tec beépített szellőztetés

Az Internorm ezen esetek kiküszöbölésére fejlesztette I-tec szellőztető-rendszerét, mely az ablakkeretbe építve biztosítja minden helyiség egyedi szellőzését, és a levegő áramlásának szabályozását. Túl azon, hogy az Internorm I-tec szellőző-rendszerrel ellátott ablakait nem szükséges nyitni és zárni, folyamatosan biztosítja a levegő cseréjét, megakadályozva ezzel többek között a páralecsapódást, és a penészesedést.

3. KOMPLEXITÁS – EGYSÉGBEN AZ ERŐ

Az ablakok fontos szerepet játszanak otthonunk kialakításánál, és meghatározóak az épület jellegét, karakterét illetően. Az Internorm több mint 85 éves múltra visszatekintő osztrák precizitása nemcsak az igényünknek megfelelő technológia, de a design kiválasztását illetően is segít négy különböző stílus meghatározásával, mellyel gyorsan megtaláljuk azokat a komplex megoldásokat, amelyek álmaink otthonához tökéletesen illeszkednek.

Legyen az STUDIO jellegű letisztult vonalvezetés, vagy akár világos, hatalmas fényes tereket nyújtó HOME PURE modern design, a kifejezetten saját nyílászáróinkhoz gyártott Internorm kiegészítők tökéletes összhangot alkotnak az épületek stílusával.

A klasszikus vonalvezetés kedvelőire is gondoltunk, így az otthonos HOME SOFT, illetve a tradicionális építészeti stílust képviselő AMBIENTE eleganciájához is illeszkedő árnyékolók és szúnyoghálók maximális megoldást jelentenek ügyfeleink számára. Komplexen, mégis kompromisszumok nélkül.

Ambiente - a természetes stílus

4. FÓKUSZBAN A BIZTONSÁG

Otthonunk biztonsága családunk védelme szempontjából kiemelt fontossággal bír.  A több mint 22,5 millió eladott ablak és ajtó megkérdőjelezhetetlenné teszi az Internorm által gyártott ablakok minőségét és biztonságát.

A láthatatlan vasalattal ellátott ablakok nem csupán az ingatlan stílusához és egyedi igényekhez illeszkednek tökéletesen, de innovációs eljárásainknak köszönhetően az 1 gombfejes csap és a kilincs oldalánál beépített záróelem kiemelhetetlenné teszi az ablakot, az I-tec üvegezés pedig hozzájárul a betörésbiztonsághoz. Legalábbis a sok-sok betöréspróba-teszt ezt bizonyítja.

Egészség és biztonság. Minőség és luxus. Mindegyik megfizethetetlen. Vagy talán mégis?

Luxus és biztonság

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük