Keresés igény szerint

látogassa meg új bemutatótermünket!

Termékek

ABLAKOK
MŰANYAG ÉS MŰANYAG/ALUMÍNIUM ABLAK » FA/ALUMÍNIUM ABLAK »
muanyag-aluminium-ablakA műanyag, mint alapanyag modern, korszerű, mérettartó és teljes mértékben homogén, ezért ideális alapanyaga a nyílászárók jelentős részének.

Kívülről a ház díszévé válik, ha az alumínium borítás által kínált több száz színből jól választunk.

Ezt a szépséget több évtizeden át megtartja ablakunk az alumínium és annak tartós felületkezelése miatt.

fa-aluminium-ablakAz építészetben régóta bevált a fa, mint sok fontos, funkcionális illetve esztétikai célokat szolgáló építőelem alapanyaga. Természetes, melegséget sugároz.

Arról, hogy kívülről se látsszanak meg rajta az évek, itt is a külső alumínium borítás gondoskodik, mely ugyanabból a kínálatból választható, mint a műanyag ablakoknál. Emiatt akár a műanyagokkal vegyesen is lehet használni egy házon belül, kívülről mégis teljesen egyformán nézhetnek ki.

AJTÓK
BEJÁRATI AJTÓ » MELLÉKBEJÁRATI AJTÓ » TERASZAJTÓ »
bejárati ajtóA homlokzati nyílászárók közül a bejárati ajtó van a legnagyobb igénybevételnek kitéve.

Az Internorm éppen ezért csak olyan ajtókat nevez bejárati ajtónak, melyek az átlagosan elvártnál lényegesen jobban bírják a több évtizedes aktív használatot.

A választék magáért beszél…

mellékbejárati ajtóMíg a főbejáratnál jellemzően robosztusabb alumínium szerkezetű ajtókat használnak, a mellékbejárati ajtók valamivel kisebb igénybevételre vannak tervezve. Jellemzően nem az utca, hanem a telek belső része felé nyílnak. Ezek az ablakokéhoz hasonló, de megerősített profilokból készülnek és speciális működtető vasalattal vannak ellátva. A hazánkban megszokott főbejárati ajtóknál jellemzően lényegesen jobban szigetelnek és erősebbek. teraszajtóA jól tájolt házak terasz és erkélyajtóján keresztül nemcsak közlekedünk otthonunk fűtött és szabadtéri része között, de a kilátási is nagyban befolyásolják. Ha ennek jó a hőszigetelése és a légzárása is, közelében szinte a természetben érezhetjük magunkat – a teljes komfort élvezete mellett.

A nagy üvegfelületek a déli illetve dél-nyugati oldalon energia nyereséget is biztosíthatnak.

KIEGÉSZÍTŐK
ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA » ROVARHÁLÓK » ÜVEGEK » ABLAKKILINCS »
Ajánlatot kérek

a legközelebbi márkakereskedéstől.

Időpontot foglalok

a budaörsi központi bemutatóterembe.