Keresés igény szerint

látogassa meg új bemutatótermünket!

KF 500 MŰANYAG & MŰANYAG/ALUMÍNIUM ABLAK

Internorm KF 500 műanyag/alumínium ablak

CSÚCSMINŐSÉG ÖNÉRT – ÚJ MŰANYAG ABLAK KF 500

Forradalmi újítás az ablak piacon.

A KF 500 műanyag/alu- ill. műanyag ablak esetében alkalmazzuk a forradalmian új vasalati rendszert: látható záróelemek helyett, besüllyesztett csappantyúk biztosítják a szárny biztonságos reteszelését. Már alapkivitelben megfelelnek a különleges WK2 ill.RC2N (zárható kilincs nélkül) biztonsági fokozatnak, így a KF500 ablak már alapkivitelben nagyobb biztonságot ad működési korlátozás nélkül.

Részletek: KF 500 ABLAK »

KF 410 MŰANYAG & MŰANYAG/ALUMÍNIUM ABLAK

Internorm KF 410 műanyag ablak

KATEGÓRIÁJÁBAN LEGJOBB TERMÉKÜNK – AZ ÚJ KF 410 MŰANYAG ABLAK

Az új ablakban minden Internorm hozzáadott érték egyesül. A KF 410 már alapkivitelben is top tulajdonságokat mutat, mint a SOLAR+ üvegezés, a FIX-O-ROUND technológia, az ISO üveg távtartók, a teljesen rejtett vasalat stb.

A KF 410 egy modern ablak, mely minden tulajdonságában kiváló értékeket mutat. A szigeteléstől a beépítési mélységen át egészen a biztonságig és a designig. Alapkivitelben nemesacéllal erősített, műanyagból készült ISO üveg távtartókkal és speciális bevonattal ellátott, az energianyereséget szolgáló 3-rétegű SOLAR+ szigetelőüveggel rendelkezik.

Részletek: KF 410 ABLAK »

KF 405 MŰANYAG & MŰANYAG/ALUMÍNIUM ABLAK

Thermo design

IRÁNYMUTATÓ DESIGN ÉS ENERGIAHATÉKONYSÁG TÖKÉLETES KOMBINÁCIÓJA

Műanyag/thermohab/alumínium ablak innovatív designnal és modern üvegoptikával; a legjobb hőszigetelés a kitűnő hőszigetelő termohabnak és az alapkivitelű 3-rétegű SOLAR+ üvegezésnek köszönhető. A KF 405 hőszigetelési értéke alapkivitelben kiváló Uw = 0,81 W/m²K, különleges üvegezéssel pedig eléri a szenzációs Uw = 0,71 W/m²K értéket. Az ehhez szükséges összeállításban teljesíti a rendkívüli 43 dB hangszigetelési értéket.

FIX-O-ROUND Technológiakiválóan alkalmas alacsony energiafelhasználású házakhoz

Részletek: KF 405 ABLAK »

KF 210 MŰANYAG & MŰANYAG/ALUMÍNIUM ABLAK

passion_k

IDŐTLEN, TISZTA VONALAK

A KF 210 műanyag ablak a tradíció és a modern technika ötvözete: kitűnő hőszigetelés akár Uw = 0.85 W/m2K értékig, hangszigetelés 45 dB-ig, Fix-O-Round Technology az üvegek megszakításmentes rögzítésével, megnövelhető (WK2) biztonság, kívánságra rejtett vasalat.

A KF 210 műanyag ablakok két design-ban, számos színben és formában, árnyékolástechnikával és/vagy rovarvédelemmel kombinálva készülnek, melyekhez illeszkedő erkély és teraszajtókat is kínálunk.
FIX-O-ROUND Technológiakiválóan alkalmas alacsony energiafelhasználású házakhoz

Részletek: KF 210 ABLAK »

KV 240 MŰANYAG/ALUMÍNIUM KAPCSOLTSZÁRNYÚ ABLAK

passion 4

MODERN DESIGN ÉS MAXIMÁLIS VÉDELEM

A KV 240 innovatív, modern, hangsúlyos élekkel kivitelezett, kapcsolt szárnyú ablak. A különleges kapcsoltszárnyas kialakításnak köszönhetően az árnyékolástechnika, és a belátás elleni védelem az üvegtáblák között került kialakításra. Hőszigetelés alapkivitelű 3-rétegű üvegezéssel Uw = 0,95 W/m2K, hangszigetelés 44 dB-ig. Fix-O-Round Technology az üvegek megszakításmentes rögzítésével, a biztonságot WK2-es biztonsági fokozatig lehet növelni. A KV 240 kizárólag alumínium borítással, egyenes vonalú egy síkban futó szárnydesign-nal rendelhető.

FIX-O-ROUND Technológiakiválóan alkalmas alacsony energiafelhasználású házakhoz

Részletek: KV 240 ABLAK »
Ajánlatot kérek

a legközelebbi márkakereskedéstől.

Időpontot foglalok

a budaörsi központi bemutatóterembe.