látogassa meg új bemutatótermünket!

Magunkról

A több mint 80 éves múltra visszatekintő osztrák családi vállalkozás 20 millió eladott ablakegységgel mára Európában piacvezető ablakgyártóvá nőtte ki magát. A tulajdonos Klinger család generációkon átívelő, szakma iránti fanatikus elkötelezettsége mindenkit magával ragad: nemcsak a gyárban dolgozók testtartásán látszik, de a fejlesztő mérnökök sziporkázó ötletein is, melynek eredményeképp az Internorm történetét forradalmi újdonságok és szabadalmak áradata kíséri.

A Magyarországon közel 15 éve hivatalos képviselettel működő INTERNORM újabb sikeres állomáshoz érkezett: régóta dédelgetett álom válik valóra az első hivatalos Internorm bemutatóterem 2013. szeptemberi megnyitásával.

A 600 nm-es bemutatóterem megnyitása lehetőséget nyújt a vásárlóknak arra, hogy a legfrissebb design-ok formájában tapasztalják meg az igazi Internorm minőséget és élményt, legyen szó modern, minimál vagy klasszikus sílusról. Ami pedig igazán interaktívvá teszi a kiállítást, az a konkrét beépítési szituációk bemutatófalba építése (pl. passzívházas, vagy alacsony energiaházas beépítési mód), így a műszaki részletek pontosabb megismerése és megértése is lehetővé válik nemcsak a magán építtetők, hanem a szakemberek számára is.

Magyarországi képviseletünkkel segíteni kívánunk mindazoknak, akik az építéssel, felújítással, nyílászárókkal kapcsolatban el szeretnének igazodni a rengeteg információ, a töménytelen reklám-ígéret között.

Ezért felajánljuk ingyenes, kötelezettség nélküli tanácsadói tevékenységünket:

  • Ha személyesen megkeres bennünket központi bemutatótermünkben
  • A honlapról is letölthető Ablak ABC – tanácsadó kiadványunkkal
  • Képzett márkakereskedőinken keresztül

Címünk: Internorm Ablak Kft.,
H-2040 Budaörs, Nyugati u. 10300/13.
Telefon: +36 23 920 100
Email címünk:
Központi bemutatóterem nyitvatartási idő: Hétfő – péntek: 09.00 – 17.00

Map powered by MapPress
Árajánlatkéréssel és vásárlási szándékkal kérjük,
keresse fel az Önhöz legközelebb lévő Internorm Márkakereskedésünket! »

Internorm magyarországi csapataAz Internorm magyarországi csapata az Ön szolgálatában:

Biztosak vagyunk benne és sok eddigi ügyfelünk is igazolja, hogy felhalmozott tapasztalatunk, kompetenciánk és széleskörű ismereteink hozzásegítik Önt a hosszútávra meghozandó legjobb döntéshez.

Exkluzív bemutatótermünk:

Gyárak, ahol az Ön ablakai és ajtói készülnek

A magas minőségű Internorm termékek három gyárban, több mint 1.700 dolgozó közreműködésével készülnek. A Traun-i, Sarleinsbach-i és Lannach-i gyárak Európa szerte híresek magas színvonalukról.

Internorm gyáregység - TaunTrauni székhely 40 éve
Az akkori linzi Klinger Metallbau elnevezésű cég mellett több mint 40 évvel ezelőtt fektették le az Internorm GmbH műanyag ablakgyár alapjait Internorm márkanév alatt.

Itt készülnek a speciális műanyagtermékek, mint az íves és a srég szerkezetek, a kapcsoltszárnyas ablakok és az alumínium zsalugáterek, az alumínium ajtók és az üvegtermékek.

Internorm gyáregység SarleinsbachSarleinsbach: Európa legmodernebb ablakgyára
A Sarleinsbach-ban 1977 óta működő ablakgyár nemcsak régió legnagyobb munkaadója, hanem Európa legmodernebb ablakgyára is.

Internorm gyáregység - LannachInternorm gyár – Lannach
Lannach-ban gyártjuk fa/alumínium termékeinket, és a folyamatos bővítésének köszönhetően egy modern ablakgyárat hoztunk létre.

Ajánlatot kérek

a legközelebbi márkakereskedéstől.

Időpontot foglalok

a budaörsi központi bemutatóterembe.