látogassa meg új bemutatótermünket!

Jogi információ

Az oldal tulajdonosa és fenntartója az Internorm. Az oldalakon található szövegek, fotók, filmek, rajzok, táblázatok, hangok és adatok az Internorm tulajdonát képezik, vagy az Internorm a tulajdonos engedélyével használja azokat.

Az Internorm előzetes írásos hozzájárulása nélkül az Internorm honlap sem részben, sem egészében nem módosítható, nem sokszorosítható, nem terjeszthető, nem továbbítható és elektronikus, mágneses vagy optikai adathordozóra nem másolható, valamint saját honlap kivitelezéséhez nem használható. Kivételt képez ez alól a honlap magáncélra töténő használata, az egyes oldalak saját célra történő kinyomtatása. Az oldal valamely részének saját, nem üzleti célú használata esetén mindenkor szükséges forrásként az INTERNORM megjelölés és az oldalra (http://www.internorm.com) való hivatkozás feltűntetése.

A más oldalakról az Internorm oldalra mutató linkek kizárólag az Internorm engedélyével helyezhetők el. A honlap felépítése nem másolható, más honlapon nem felhasználható.

Technikai okok miatt a honlapon bemutatott és az eredeti színek között eltérés előfordulhat, ezért javasoljuk, hogy a végleges színválasztás az eredeti Internorm színmintából történjen. Műszaki változtatás jogát fenntartjuk.

Impressum:
Koncepció & kivitelezés: Internorm International GmbH, Ganglgutstraße 131, A-4050 Traun;
Fotók: Foto Stasny, 4609 Thalheim bei Wels; Studio Hoflehner, A-4600 Wels; Studio Wohlschlager, A-4020 Linz; Schilling-Photography, A-4863 Seewalchen.

Internorm International GmbH, Ganglgutstraße 131, A-4050 Traun
Tel: +43 (0) 7229 / 770 -0 | Fax: +43 (0) 7229 /770 – 3030 | e-Mail: officea@internorm.com
Firmenbuch-Nr.: 217190y Landesgericht Linz | UID-Nr: ATU 53066505; Wirtschaftskammer Oberösterreich

Ajánlatot kérek

a legközelebbi márkakereskedéstől.

Időpontot foglalok

a budaörsi központi bemutatóterembe.