látogassa meg új bemutatótermünket!

Építkezők Edzőtábora 2015

Építő Akadémia logo - A tudatos építkéezést oktatjuk

Felkészítő rendezvény építkezőknek, felújítóknak. Az idén negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Építkezők Edzőtábora fogyasztói felkészítő rendezvény 2015. május 30-án a Lurdy Házban a korábbiaknál is színesebb, gazdagabb programmal várja Önt is.

Működő Design - kiállítás a tökéletes otthonért

Működő Design kiállítás a tökéletes otthonért

Tökéletesen működő designotthonra vágyik?

A MAXCity Design+ rendezvénysorozatán belül 2015. május 8-10. között idén első alkalommal vállalkoztunk arra, hogy közel 300 nm-enpartnereinkkel közösen kialakított mintaházunkban megmutatjuk , hogyan tud szerethető és tökéletesen működő designotthont kialakítani.

“A ház ékkövei” pályázat díjazottjai

"A ház ékkövei" pályázat

Az Internorm Ablak Kft. 2014 augusztusában „A ház ékkövei” címmel országos,nyílt és nyilvános pályázatot hirdetett magyarországi lakóépületek építész tervezői részére.

A két kategóriában meghirdetett pályázatra összesen 37 pályamunka érkezett.

A Bíráló Bizottság mindkét kategóriában két-két Canon EOS 700D fényképezőgép készletetítélt oda, míg a „megépült házak” kategóriában az 5. Canon

Szavazzon a legszebb internormos házra!

Internorm fotópályázat

Az Internorm által meghirdetett „A ház ékkövei” pályázatra két kategóriában összesen 37 pályamunka érkezett. A Bíráló Bizottság már kiválasztott 2-2 épületet, most a közönség ítélheti oda az 5. Canon fényképezőgép készletet a „megépült házak” kategória 19 pályázata egyikének.

2015. március 3-ig lehet szavazni az Internorm Facebook oldalán.

Az Internorm KF 500 ablaka kapta a German Design Counsil egyik díját

interior innovation award winner

Az Internorm csúcsterméke, a KF 500 műanyag és műanyag/alumínium ablaka nyerte el a Német Formatervezési Tanács „Interior Innovation Award – Winner 2015” egyik kategóriadíját.
Az ablakok új dimenzióját jelentő terméknél a zsűri az Internorm I-tec márkanévvel jelzett innovációit és ezek dizájnját értékelte a díjjal.

Ismét CPR – még több konkrétummal

CPR

2014. év elején a szakemberek óriási érdeklődése mellett zajlott a „Tervezői termékkiírás – CPR” konferenciasorozat az Artifex Kiadó és a Build Communications Kft. szervezésében, ahol az Internorm termékek teljesítményjellemzőiről is tájékoztatást kaptak a résztvevők.

Az idei konferenciasorozaton a szervezők a tavaly elhangzott előadások anyagára építenek. Aki

Büszke Internormos házára? Mutassa meg nekünk is!

Internorm fotópályázat

Az elmúlt közel 15 évben szebbnél szebb családi házak épültek Magyarországon Internorm nyílászárókkal, amikre igazán büszkék vagyunk! Vannak épületek, amik még a konszern 16 nyelven megjelenő éves katalógusaiban is szerepeltek, sőt szerencsére olyanok is akadtak, amiket a katalógusborítón láttunk viszont. Szép számmal vannak azonban olyan internormos házak, amikről nincsen

Az Építészkongresszuson találkoztunk építész partnereinkkel

Botta-a-standon

2014. március 8-án rendezte meg az Artifex Kiadó a Kultúra és építészet mottójú Nemzetközi Építészkongresszust, ahol az Internorm főtámogatóként vett részt.

I-tec – Forradalmi ablakfejlesztés

Internorm vasalat

Az Internorm mérföldköveket helyez el a szakmában

Rejtett vasalat, teljesen integrált szellőztetés, önálló energiaellátású árnyékolás. A jól hangzó „I-tec“ márkanéven az Internorm, Európa vezető ablakmárkája, számos forradalmian új technológiát kínál. I-tec vasalat, I-tec szellőztetés, I-tec árnyékolás és az alapkivitelben I-tec üvegezés új mérföldkövek a minőség, a kényelem és a design terén.

Öko-logikus építészet konferencia 2013

Öko-logikus konferenciasorozat 2013

Országszerte, 7 időpontban és helyszínen

Az ökologikus építészet ökonómiája címmel a HuGBC (a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete) és a Metszet kiadója, az Artifex Kiadó konferenciasorozatot rendez, bemutatva a költséghatékony, fenntartható építészet mesterfogásait.

Ajánlatot kérek

a legközelebbi márkakereskedéstől.

Időpontot foglalok

a budaörsi központi bemutatóterembe.