Keresés igény szerint

látogassa meg új bemutatótermünket!

HF 310 FA/ALUMÍNIUM ABLAK

edition

SZÉP, MELEG ÉS KÉNYELMES – PASSZÍVHÁZ TANÚSÍTVÁNNYAL IS

A HF 300 ablakok egyediségét a a belső természetes fa, a kívül időjárásálló alumínium és a közöttük található hőszigetelő hab biztosítja. Tökéletességét bizonyítja a kitűnő hőszigetelés Uw = 0,68 W/m2K értékig, az akár 43 dBértékű hangszigetelés, a három design variáció, és a teljesen rejtett vasalat. 3-rétegű üvegezéssel a csúcs-hőszigetelésért!

A HF 300 ablakok számos színben, árnyékolástechnikával és/vagy rovarvédelemmel is rendelhetők. A HF 300 kapható passzívház minősítéssel rendelkező kivitelben is.

FIX-O-ROUND Technológia

Részletek: HF 310 ABLAK »

HF 210 FA/ALUMÍNIUM ABLAK

varion

MODERN DESIGN TÖBBLETÉRTÉKKEL

Ez a modern design a 3-rétegű üvegezésnek és a kitűnő hőszigetelő képességű termohabnak köszönhetően magában egyesíti az igényes üvegépítészeti megoldást a legmagasabb energiahatékonysággal. Az aktív klímavédelem és a maximális komfortérzet így tökéletesen megvalósul egy ablakban. Hőszigetelés Uw = 0,74 W/m2K értékig. Hangszigetelés: 43 dB értékig.

FIX-O-ROUND Technológiakiválóan alkalmas alacsony energiafelhasználású házakhoz

Részletek: HF 210 ABLAK »

HV 350 - FA/ALUMÍNIUM KAPCSOLTSZÁRNYÚ ABLAK

varion4

INNOVATÍV ÜVEGÉPÍTÉSZET

A HV 350 ablak keret nélküli optikájú teljes üveg szárnnyal és 4-szeres védelemmel: a különleges kapcsolt szárnyas konstrukciónak köszönhetően a kiváló hő- és hangszigetelés mellett belátás elleni védelmet is nyújt, és biztosítja a megfelelő árnyékolást is az üvegek közé épített árnyékolóval. Nincs szükség építési előkészítésre. Nincsenek további szerelési munkálatok az integrált árnyékoló-rendszernek köszönhetően. A HV 350 lehetővé teszi a keret nélküli üvegoptikát, a keretek a falban szinte “eltűnnek”. A HV 350 kapcsoltszárnyas ablak síkban futó és vetro designnal rendelkező változatai egyaránt kaphatóak passzívház minősítésű kivitelben is.

FIX-O-ROUND Technológia

Részletek: HV 350 ABLAK »
Ajánlatot kérek

a legközelebbi márkakereskedéstől.

Időpontot foglalok

a budaörsi központi bemutatóterembe.