látogassa meg új bemutatótermünket!

Építész tervezőknek

Iratkozzon fel építész tervezőknek szóló hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*
E-mail még egyszer:*


Működő Design – kiállítás a tökéletes otthonért

Működő Design kiállítás a tökéletes otthonértA MAXCity Design+ rendezvénysorozatán belül 2015. május 8-10. között idén első alkalommal vállalkoztunk arra, hogy közel 300 nm-en kialakított mintaházunkban megmutatjuk , hogy partnereinkkel közösen hogyan tudunk szerethető és tökéletesen működő designotthont kialakítani.

Május 8-án pénteken 10 órától szakmai előadásokkal várjuk önt, ahol a legújabb milánói lakástextil és világítástechnikai trendek mellett újdonságokkal is várjuk! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni május 6-ig az címen vagy a http://mukododesign.hu/regisztracio/ oldalon lehet.

Minden idők legizgalmasabb Nemzetközi Építészkongresszusa – állítják a szervezők

MÉSZ Nemzetközi Építészkongresszus12. alkalommal szervezi az Artifex Kiadó a MÉSZ Nemzetközi Építészkongresszust, ismét világhírű építészekkel és az Internorm támogatásával – ezúttal a Várkert Bazárban. Az Építészkongresszus idei témája: „l’architecture pour l’architecture”. A konferencia a Liget Budapest által felvetett problémákra kíván fókuszálni: a Városligetet javítják vagy tönkreteszik az odakerülő múzeumok?
Jöjjön el, hogy eldönthesse, igaz-e a címbeli állítás! Részletes program és jelentkezés itt.

Pályázzon és nyerje meg az 5 Canon profi fényképezőgép-készlet egyikét!

Canon profi fényképezőgépet nyerhetTervezett már olyan házat az elmúlt 10 évben, ahová Internorm ablak és/vagy ajtó került? Vagy éppen most dolgozik olyan házon, ahová Internorm terméket tervez? Akkor önnek szól a pályázatunk! Adja be jelentkezését 2015. január 31-ig és nyerje meg az öt Canon profi fényképezőgép-készlet egyikét!
Perényi Tamás, a BME Építészmérnöki Kar Lakóépülettervezési Tanszékének vezetője által fémjelzett neves zsűri és a közönség ítéli oda a díjakat két kategóriában (megépült és tervezés alatti ház).
Az épületek tulajdonosának hozzájárulását Internorm ablakápoló csomaggal honoráljuk. A díjátadó helyszíne a 2015. Évi Nemzetközi Építészkongresszus lesz. Pályázzon és nyerjen!
Részletekért kattintson ide!

Ismét CPR – még több konkrétummal

CPR2014. év elején a szakemberek óriási érdeklődése mellett zajlott a „Tervezői termékkiírás – CPR” konferenciasorozat az Artifex Kiadó és a Build Communications Kft. szervezésében, ahol az Internorm termékek teljesítményjellemzőiről is tájékoztatást kaptak a résztvevők.

Az idei konferenciasorozaton a szervezők a tavaly elhangzott előadások anyagára építenek. Aki nem volt ott, innen letöltheti az előadásokat. Január 27-től hat helyszínen folytatódik az idei sorozat, még több konkrétummal, hogy az építészeti műleírásban szakszerű termékmegjelölést tudjunk tenni. Az Internorm konkrét kiírási javaslatait Klinger Gábor teszi meg. A konferenciára jelentkezni itt lehet.