látogassa meg új bemutatótermünket!

Elragadtatott ügyfél program


AZ ABLAK- ÉS AJTÓVÁSÁRLÁS
BIZALMI KÉRDÉS.

Ezért is olyan fontos egy kereskedő, aki megfelelően segíti, kíséri, gondoskodik az elégedettségéről – vagy még ennél is jobb, ha elragadtatottá teszi Önt. Ezt pedig nem pusztán a termékkel igyekszik elérni, hanem mindenekelőtt a szolgáltatásával. Azért indítottuk el az úgynevezett Internorm Customer Care Programot, hogy partnereink szolgáltatásaitól Ön garantáltan elragadtatott legyen. A programban részt vevő kereskedőink a [ 1st ] window partnerek. Őket elsősorban nem is az Internom termékről ismeri meg, hanem az Önre irányuló figyelmükről. Ezek a [ 1st ] window partnerek teljesítik azt a 10 Customer Care standardot, amelyek alapján egy független intézmény rendszeresen minősíti őket.

A 10 INTERNORM CUSTOMER CARE STANDARD

[1] Gondoskodunk arról, hogy Ön kényelmesen elérhessen bennünket, és hogy egy Önnek megfelelő időpontot megbeszélhessünk.

[2] Bemutatótermünkben Ön kellemes környezetben jó áttekintést kap a termékekről.

[3] Mi komolyan vesszük Önt mint ügyfelet; mindig barátságosak és előzékenyek vagyunk, figyelembe vesszük egyéni igényeit.

[4] Szakszerű termék- és szolgáltatási tanácsadással megkönnyítjük Önnek a döntést. Ezenkívül ajánlatot teszünk Önnek hasznos kiegészítőkre is.

[5] Az árajánlat a megígért időpontra elkészül, és pontosan megfelel a tanácsadás során megbeszélteknek.

[6] Az árajánlat könnyen áttekinthető, közösen megbeszéljük, az esetlegesen felmerülő kérdések megválaszolásra kerülnek.

[7] A megrendelt termékek a megbeszélt időpontban hiánytalanul és kifogástalan állapotban kiszállítjuk és szakszerűen beépítjük.

[8]A munkálatot kíméletesen, tisztán és rendet tartva végzi el egy megbízható, szakértő beépítő csapat.

[9] A beépítést követően megfelelő időn belül kapcsolatba lépünk Önnel, hogy
meggyőződjünk elégedettségéről.

[10] Azonnal és segítőkészen reagálunk kérdéseire és kéréseire. 1st window partnereinket megtalálja a „kereskedő partnereink” menüpont alatt a logoval jelölve.

Ajánlatot kérek

a legközelebbi márkakereskedéstől.

Időpontot foglalok

a budaörsi központi bemutatóterembe.