látogassa meg új bemutatótermünket!

Biztos befektetés!

Internorm ablak = Biztos befektetés a jövőbe
A gazdasági környezet miatt háromszor is megfontolja, mibe fekteti a pénzét? Jól teszi! Az ideges pénzpiacok helyett egyre többen választanak olyan befektetést, ahol a befektetett összeg nemcsak garantáltan megőrzi értékét, de még pénzt is termel.
Internorm ablak = Pénztermelés energiamegtakarítás formájában

Elege van az egekbe szőkő energiaárakból, az évről évre magasabb fűtésszámlából? Spóroljon és válasszon ablakot okosan!  A fűtési energia 25-30%-át az ablakokon keresztül veszítjük el, így az Internorm 3 rétegű ablakaival hosszú távon akár több millió forint értékű energia megtakarítást érhet el!

Internorm ablakok =  Nő a ház és a lakás értéke

2012-től a lakások csak energetikai tanúsítvánnyal értékesíthetők, az Internorm ablakkal felszerelt házak magasabb energetikai besorolása pedig nagyban növeli a ház értékét és kiadhatóságát. Az Internorm sok termékcsaládja teljesíti minősítések által garantáltan a passzívházakra nemzetközileg megengedett legmagasabb Uw=0,8 W/m2K –as értéket, csúcsmodelljei pedig az egyedülálló 0,63-as értéket is elérik.

Internorm =  Passzívház sláger ablak Magyarországon

A passzívház egyik előnye, hogy évtizedekre előre minimalizálja energia kiadásainkat. A Nemzetközi Passzívház Nyílt napok alkalmával nemrégiben kiderült, hogy a Magyarországon épült látogatható passzívházak több, mint 80 %-ába Internorm ablakot építettek be, az összes többi márka pedig a maradék 18 %-on osztozott. Érdemes követni a passzívház építők döntését, hiszen ők a biztonságot és a biztos befektetést választják! További információ a passzívházakról »

Miért tartják biztos befektetésnek  az Internorm ablakait a családok?

A fentieken túl az alábbiak miatt vált népszerűvé itthon is Európa piacvezető ablakgyártója:

  • Az Internorm idén ünnepli 80 éves születésnapját, így a termékekbe 80 év tradícióját és innovációját  sűríti
  • Az osztrák csúcsminőség a szigorú minőség-ellenőrzés és állandó műszaki megújulás eredménye, 30 év minőségbiztosítással
  • Széles termékpalettája (műanyag, fa/alu, kapcsolt szárnyas ablakok, bejárati ajtók) miatt szinte nincs olyan igény, amelynek ne tudna megfelelni. Kattintson további információért »
  • Egyedülálló vevőelégedettségi rendszere csak a luxusautókéhoz fogható: a minőségbiztosítás részeként kifejlesztett vevő elégedettség mérése kuriózum nemcsak a magyar, de a nemzetközi építőipar területén is.  További információ a vevőelégedettségi rendszerről »

Vegye kezébe az irányítást és fektesse pénzét a biztonságba!

Ajánlatot kérek

a legközelebbi márkakereskedéstől.

Időpontot foglalok

a budaörsi központi bemutatóterembe.