MINDEGYIK FAFAJTA FELÁR NÉLKÜL!*

A nagy stabilitású, sokféle színben és fafajtában választható HF 410 fa/alumínium ablak számtalan lehetőséget kínál belső terei kialakítására. 2016. szeptember 12-től 2016. október 14-ig ezt az ablakot mindegyik fafajtában felár nélkül vásárolhatja meg.

Tölgy, kőris vagy vörösfenyő – natur, kefélt, lakkozott vagy a divatos vintage stílusú – ön dönti el, melyik fafajta és melyik szín illik leginkább az ön bútoraihoz, padlójához vagy a beltéri ajtóihoz. Hozza összhangba ablakai anyagát és színét az enteriőrjével – és egyúttal spóroljon is. Mert most mindegy, melyik fafajta mellett dönt – a kiválasztottat 2016. október 14-ig felár nélkül kapja!

HF 410 FA/ALUMÍNIUM ABLAK

HF 410 jellemzői

HF 410 színekHF 410
A bútorok, ablakok és a padló rafinált színeinek összhangja különleges hangulatot külcsönöz otthonának.
Az új HF 410 fa/alumínium ablak széles szín- és faanyag választéka számtalan lehetőséget kínál lakóterei harmonikus kialakítására.
Az elegáns megjelenéshez a láthatatlan vasalati elemek is hozzájárulnak. Egyedi méretre gyártva, a nyíló és a fix üvegezésű ablakok nagy üvegfelületet alkothatnak.

Tapasztalja meg személyesen az innováció és a design fellegvárát, és látogasson el Budaörsre, központi bemutatótermünkbe!

Kérje személyre szabott árajánlatunkat.

Az Internorm magas minőségű termékeiből a variációk száma szinte végtelen, így árlisták helyett az Ön egyedi igényein alapuló ajánlatkészítést választottuk. Az itt megadott adatait továbbítjuk a beépítés helyéhez legközelebbi márkakereskedőnknek, aki megkeresi Önt, és elkészíti személyre szóló ajánlatát.

Név:*
E-mail:*
Telefonszám:
A tervezett ablakbeépítés helye:
Irányítószám:*

Település:*

Ajánlatkérés szövege:

*Az Internorm kínálatában szereplő tölgy, kőris és vörösfenyő fafajtákra vonatkozik az akció, illetve kizárólag az akciós időszakban,
magánvásárlók által leadott megrendelésekre érvényes.