Keresés igény szerint

látogassa meg új bemutatótermünket!

AT 310 ALUMÍNIUM BEJÁRATI AJTÓ

linea

Kiemelkedő stabilitás és biztonság, melyet csak egy profi alumíniumajtó adhat. Különleges műszaki megoldások garantálják, hogy ne csak szép legyen, de nagyon jól szigeteljen is.

AT 210 ALUMÍNIUM BEJÁRATI AJTÓ

portal

Magas minőségű alumínium ajtó a különböző stílusú kivitelek szokatlanul nagy választékával.

HT 410 FA/ALUMÍNIUM BEJÁRATI AJTÓ

selection

Fa/alumínium bejárati ajtó, mely minden szempontból a legmagasabb elvárásokat teljesíti.

Mellékbejárati ajtó

mellékbejárati ajtó

Míg a főbejáratnál jellemzően robosztusabb alumínium szerkezetű ajtókat használnak, a mellékbejárati ajtók valamivel kisebb igénybevételre vannak tervezve. Ezek az ablakokéhoz hasonló, de megerősített profilokból készülnek és speciális működtető vasalattal vannak ellátva. Bár az Internorm a „bejárati ajtók” menüpont alatti nyílászárókat javasolja elsősorban a főbejárathoz beépíteni – melyek működési stabilitása és élettartama jellemzően messze felülmúlja elképzeléseinket – sok elégedett vevőnk használja Internorm mellékbejárati ajtaját bejárati ajtóként.

Teraszajtók

teraszajtó

Erkély/teraszajtók esetében az Internorm több megoldással tud szolgálni ügyfelei részére, hogy az adott helyiséghez és az igényekhez a legmegfelelőbb megoldást tudják megtalálni:

  • [ ] emelő-toló erkélyajtó,
  • [ ] kiemelő-toló erkélyajtó,
  • [ ] harmonika erkélyajtó,
  • [ ] középen felnyíló erkélyajtó,

A toló erkélyajtók előnye többek között, hogy a súly nem egy oldalon, hanem fent és lent oszlik el, ezenkívül a szerkezet a működése során nem foglal helyet (nem nyílik be a térbe).

Részletek: Teraszajtók »
Ajánlatot kérek

a legközelebbi márkakereskedéstől.

Időpontot foglalok

a budaörsi központi bemutatóterembe.