látogassa meg új bemutatótermünket!

Ablakcsere, felújítás

Szeretné, hogy lakása, háza hosszú távú megoldással takarékosabb, egyben komfortosabb legyen? Szeretné, ha maga felújítás is kellemes emlék lenne?

Általában egy teljes házfelújítás vagy lakásfelújítás része az ablakcsere is. Az Internorm cég nemzetközi szinten az ablakcsere, ezen keresztül a lakás felújítás, ház felújítás specialistája. Évente átlagosan közel 700.000 egység ablakot gyártunk és értékesítünk Európában felújításhoz. Kívánságára kereskedőink segíthetnek egy teljes otthon felújítás koordinálásában is.

Menjen biztosra az Internorm termékeivel – 30 év minőségbiztosítással és az ehhez illeszkedően magas színvonalú szolgáltatással. Osztrák képzésben részesült, minősített beépítőink nem csak szakértők, de figyelnek otthona épségének megőrzésére és udvariasak is.

energiatakarékos házA jó minőségű, energiatudatos termékekkel és színvonalas szolgáltatással felújított otthonok hozzájárulnak a környezet védelméhez, jövőnk biztosításához. Lakóik sok energiát, ezáltal pénzt takarítanak meg és ingatlanjuk értékének tartós emelkedése mellett életterük komfortja is jelentős mértékben, tartósan javul. Mindez több szempontból megtérülő beruházást eredményez. Ha a felújítás időpontjában támogatást is lehet kapni, a megtérülés egészen rövid távon megvalósul. Más területekhez hasonlóan a házakhoz is kifejlesztettek egy minősítési és besorolási rendszert az energiaigényük szerint. Talán ismerős az ábra, amely a kategóriákat mutatja be. A felújítás által az ebben a besorolásban elért javulás jellemzően a támogatás megítélésének alapja.

Mivel minden kormány törekvése ebbe az irányba mutat és szükségszerűen kell is mutasson, érdemes a felújítás megfontolásakor alaposan utánajárni a lehetséges támogatásoknak is. Ebben rendelkezésre állnak felkészült Internorm kereskedőink.

Az Internorm cég eddig több, mint 17 millió ablakot gyártott. Az utóbbi években a mennyiség több, mint 70 %-át felújításokhoz értékesítette. Az eladás több, mint 50 %-ban speciálisan passzívház, illetve alacsony energiaigényű (közel passzív) házakhoz gyártott, különlegesen jól szigetelő ablakokból történt. A felújításokhoz egyedülálló előnyöket kínálnak az Internorm kapcsolt szárnyas ablakai, melyek a legkisebb felfordulással komplex megoldást kínálnak a legoptimálisabb árnyékolásra, hő- és hangszigetelésre és kívánság esetén a rovarvédelemre.

ablakcsere

Felújítás előtt és után

BONTÁS BEÉPÍTÉS (OTTHON FELÚJÍTÁS)

[ Töltse le ismertetőnket

a beépítésről: pdf (8,6 MB) ]

[ Töltse le a videót: wmv (34,2 MB) ]

Ajánlatot kérek

a legközelebbi márkakereskedéstől.

Időpontot foglalok

a budaörsi központi bemutatóterembe.